Troubleyn | Jan Fabre

Contact


TROUBLEYN / JAN FABRE

performing arts

Troubleyn/Laboratorium
Pastorijstraat 23
2060 Antwerpen, België

T +32 (0)3 201 13 00

nationaal nummer: 0432.403.531

Bank KBC
IBAN: BE76 7370 4631 3095
BIC: KREDBEBB

BTW: BE 0432.403.531

Troubleyn/Jan Fabre wordt gesteund door de Stad Antwerpen

© Copyright : ALL RIGHTS RESERVED: de afbeeldingen, foto's, films en teksten behoren toe aan Troubleyn/Jan Fabre vzw en mogen niet worden overgenomen, onder welke vorm dan ook, zonder voorafgaande toestemming van het gezelschap. Bovendien vraagt Troubleyn/Jan Fabre de expliciete toestemming voor (her)gebruik van deze beelden aan de afgebeelde personen — PRIVACY POLICY: Troubleyn/Jan Fabre draagt zorgt voor jouw persoonlijke gegevens: dit is onze privacy policy

 


VERKOOPSVOORWAARDEN TICKETVERKOOP

De koper erkent voor het afronden van de ticketaankoop kennis te hebben genomen van de volgende algemene voorwaarden en ze te aanvaarden:

  • Voorstellingen beginnen stipt. Om de voorstellingen niet te storen, laten we na aanvang niemand meer toe, ook niet met een geldig ticket. Wie zich te laat aanbiedt op een voorstelling, heeft geen recht op een terugbetaling van de tickets. Uw ticket is alleen geldig voor de dag en de voorstelling die erop staan aangegeven. Als u gebruik maakt van e-tickets, wordt de toegang verleend aan de eerste persoon die het origineel presenteert, kopieën worden niet aanvaard. Indien je beschikt over een e-ticket, ben je zelf verantwoordelijk voor het duidelijk presenteren van je toegangsbewijs.
  • Tickets worden enkel terugbetaald in geval van een datumwijziging of bij annulatie van de voorstelling. Overmacht onder de vorm van stakingen, natuurrampen, extreme weersomstandigheden of overheidsmaatregelen die een bezoeker verhinderen om bij een voorstelling aanwezig te zijn, worden niet aanvaard als geldige reden voor de terugbetaling van een ticket. Online gekochte tickets van een afgelaste voorstelling worden automatisch terugbetaald via de betaalmethode waarmee de tickets zijn aangekocht. Indien de betaalkaart waarmee u de tickets aankocht niet meer geldig is, dient u Troubleyn / Jan Fabre tijdig te verwittigen zodat de tickets op een andere manier kunnen worden terugbetaald. Indien u op een bepaalde datum niet aanwezig kan zijn, kan u tot ten laatste 24u voor de voorstelling de tickets telefonisch of via e-mail ruilen naar een andere datum mits een kost van 5€ per ticket.
  • Er is geen herroepingsrecht van toepassing op toegangsbewijzen: overeenkomend met artikel VI.53, 12° uit het Wetboek van Economisch recht, heeft de koper niet het recht om de aankoop van tickets te annuleren. Als dienstverlener voor de organisatoren van evenementen van zaalhuurders, kan Troubleyn / Jan Fabre nooit verantwoordelijk gesteld worden voor veranderingen van data, prijs of annulatie van het evenement door zaalhuurders.
  • Het doorverkopen van tickets aan meerprijs is overeenkomstig de bepalingen van de wet betreffende de verkoop van toegangsbewijzen tot evenementen (dd. 30 juli 2013 publicatie 6 september 2013) verboden. Troubleyn / Jan Fabre heeft het recht om tickets doorverkocht aan meerprijs te annuleren. Tickets mogen ook niet doorverkocht of overgedragen worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Troubleyn / Jan Fabre

JAN FABRE
kunstenaar

MIET MARTENS
artistieke planning, dramaturgie
miet.martens@troubleyn.be

JOOST CLAES
zakelijk coördinator en events
joost.claes@troubleyn.be

LAURENT LANGLOIS
(inter)nationale verkoop
laurent@langlois4music.eu 

GUSTAV KOENIGS
vertrouwenspersoon

WOUT JANSSENS
technicus, gebouwverantwoordelijke
wout.janssens@troubleyn.be

ANDRE SCHNEIDER
technisch directeur
andre@dee.be

GEERT VAN DER AUWERA
technicus
geert.vanderauwera@troubleyn.be

BOZENA WOJCIECHOWSKA
onderhoudsmedewerker

FREDERIK PICARD
public relations
frederik@reputations.be
T +32 (0)496 62 06 94


 

JAN DEKEYSER
architect Troubleyn/Laboratorium

LEDEN EN BESTUURDERS
link

IDEWE
Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk
Externe vertrouwenspersoon (David De Ridder, Ellen Claes)
lid 846.544.5 sinds 2015
Entrepotkaai 15, 2000 Antwerpen
T +32 (0)3 218 83 83
antwerpen@idewe.be

 

Video


close