Troubleyn | Jan Fabre

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

CELEBRATE 40 YEARS OF ARTISTIC COLLABORATION

Zaterdag 25 mei 2024 (14:00 - 00:00)
Troubleyn/Laboratorium, Pastorijstraat 23, Antwerpen

Een jarenlange, opmerkelijke artistieke samenwerking tussen kunstenaar Jan Fabre & dramaturg Miet Martens, dat moet gevierd worden!

Eén ticket / Twee voorstellingen
Begin de dag met PEAK MYTIKAS (ON THE TOP OF MOUNT OLYMPUS) - Een voorstelling van 8 uur & de afterparty met STEF KAMIL CARLENS TRIO.

PEAK MYTIKAS (On the top of Mount Olympus)

NIEUWE PERFORMANCE DATA voor 2024 in

TROUBLEYN/LABORATORIUM, ANTWERPEN
Zaterdag 25 mei 2024 (14:00 - 22:00)

3 DAY MASTERCLASS

Presented by our ARTISTS IN RESIDENCE: I NUOVi SCALZi

FRIDAY 14 JUNE - SUNDAY 16 JUNE 2024
5 hours / day - 1 pm > 6 pm

FRIDAY 14 JUNE - SUNDAY 16 JUNE 2024
5 hours / day - 1 pm > 6 pm

Work with two incredible teachers Savino Maria Italiano & Pietro Quadrino in this unique 3-Day Masterclass: THE MASK OF THE COMMEDIA DELL’ARTE
The masterclass will take place in English.

KUNST & ARCHITECTUUR TOUR - een ontdekking @Troubleyn/Laboratorium

Ontdek het Troubleyn/Laboratorium en haar kunstschatten tijdens deze unieke rondleiding achter de schermen.

Wil je met ons mee op stap?
Wil je met ons mee op stap?

DATUM: Dinsdag 4 juni 2024 (14u00 - 15u30)  & Dinsdag 2 juli 2024 (14u00 - 15u30)
TAAL: Nederlands

10 DAY MASTERCLASS

Open for actors, dancers and performers... Subscribe NOW for the Jan Fabre Teaching Group in Troubleyn/Laboratorium (...)

Elle etait et elle est, meme. met Els Deceukelier.

Elle était et elle est, même is geïnspireerd op Duchamps kunstwerk La Mariée mise à nu par ses Célibataires, même ook gekend als Le Grand Verre. Els Deceukelier speelt een verleidelijke bruid die zich situeert in de schemerzone tussen realiteit en verbeelding...

De Nachtschrijver. Rusland.

Jan Fabre maakte voor de 100ste verjaardag van het Bolshoi Drama Theater in Sint-Petersburg een bijzondere intieme versie van De Nachtschrijver (...)

'From Act to Acting' in het Bulgaars.

Nieuw! Het langverwachte boek 'Van act tot acteren: Fabres richtlijnen voor de performer van de 21ste eeuw', geschreven door Jan Fabre & Luk Van den Dries, is nu beschikbaar in het Bulgaars.

"Dit boek, dat 40 jaar van oefeningen en leermethodes verzamelt, klinkt als een uitdaging aan degenen die op het punt staan theater te maken, als een waarschuwing: brand binnen de vorm." - Romeo Castellucci

Gepubliceerd door Unipress.

'From Act to Acting' in het Russisch.

Het langverwachte boek 'Van act tot acteren: Fabres richtlijnen voor de performer van de 21ste eeuw', geschreven door Jan Fabre en Luk Van den Dries, is nu beschikbaar in het Russisch.

"Dit boek werpt een nieuw licht op de fysieke, mentale en vocale training van de performer en geeft bovendien inzicht in Fabres revolutionaire gedachten over hedendaags theater." - Luk Van den Dries

Gepubliceerd door Ripol/Palmira.

Jan Fabre Teaching Group

"De hedendaagse performer verenigt performance, theater en dans. Fabre zoekt steeds naar fysieke implusen in en op het lichaam van zijn performers en stimuleert hen om vanuit die 'echte' fysieke gewaarwordingen te ageren op scène. Fabre noemt dat proces from act to acting"

The great European stage directors: from Stanislavksi to Fabre

De prestigieuze Britise uitgever Bloomsbury (Methuen Drama) publiceerde onlangs "The great European stage directors, from Stanislavksi to Fabre"! Volume #8 behandelt Pina Bausch, Romeo Castellucci and Jan Fabre. Nu te koop online (...)

close